1 מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק.
>> ברכות הדלקת נרות חנוכה
>> עוד מתכונים לחנוכה
2 מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק (165 מעלות).
סופגניות קטנות מהירות. טובלים בשוקולד/ריבה/ריבת חלב | צילום:
ענת אלישע, אוכל טוב, mako
3 בעזרת כף גלידה/כף רגילה יוצרים מהבלילה כדורים ומכניסים לשמן. מטגנים עד הזהבה משני הצדדים ומעבירים לנייר סופג.
לבלוג של ענת אלישע
4 מניחים כוס סוכר דק/רגיל בצלחת ומגלגלים בפנים את הסופגניות עד שהן מצופות מכל הצדדים. מגישים לצד ריבה/שוקולד/ריבת חלב או כל ממרח אחר שאוהבים.
סופגניות קטנות מהירות. מצפים בסוכר | צילום:
ענת אלישע, אוכל טוב, mako
בתיאבון!