המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-220 מעלות. 2 שוטפים היטב את הקליפות, מסננים, מעבירים אותן למגבת נקייה ויבשה וטופחים על הקליפות עד שיתייבשו. ![]() 3 מפזרים את הקליפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4 מערבבים בקערה קטנה שמן זית, מייפל ואת התבלינים היבשים ויוצקים על הקליפות. מסדרים את הקליפות בשכבה אחת, ואופים כרבע שעה, כשתוך כדי משגיחים שהכל מזהיב באופן שווה ומערבבים. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|