1 מחממים תנור ל-220 מעלות.
2 שוטפים היטב את הקליפות, מסננים, מעבירים אותן למגבת נקייה ויבשה וטופחים על הקליפות עד שיתייבשו.
מזהיבים טוב טוב מכל הכיוונים | צילום:
שרון ברקוביץ, ברקו מייד
3 מפזרים את הקליפות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
4 מערבבים בקערה קטנה שמן זית, מייפל ואת התבלינים היבשים ויוצקים על הקליפות. מסדרים את הקליפות בשכבה אחת, ואופים כרבע שעה, כשתוך כדי משגיחים שהכל מזהיב באופן שווה ומערבבים.
ואפשר גם להוסיף כקראנץ' לכריכים או המבורגר | צילום:
שרון ברקוביץ, ברקו מייד
לעוד מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית עקבו אחרי BERKO MADE בפייסבוק ובאינסטגרם או בקרו באתר.
בתיאבון!