המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים טוסטר לחיץ. 2 לוקחים טורטייה ויוצרים חתך על רדיוס שלה (קו ישר ממרכז המעגל עד לשוליים). 3 מורחים וממלאים: מורחים את גבינת השמנת עם הפסטו על שני רבעים של הטורטייה. על אחד מהם מניחים פרוסות עגבנייה. מפזרים גבינה צהובה על רבע שלישי וזיתים על רבע רביעי. קונוס טוסט טורטיה | צילום: רון יוחננוב, mako אוכל4: מקפלים לקונוס: לוקחים את הטורטייה מהקו החתוך ומקפלים פנימה. את המשולש שנוצר מקפלים פנימה, וסוגרים קיפול נוסף על החלק שנותר חשוף. 5 מניחים בתוך מכשיר הטוסטר וסוגרים. אופים עד הזהבה, ומגישים חם. רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. |