מאפה סלק וקממבר הפוךההכנה לוקחת כלום זמן, האפייה קצרה ואפילו לא צריך להכין את הבצק. עדיין לא השתכנעתם להכין את המאפה שהפך ללהיט טיקטוק? תגללו למטה ותראו את התוצאה הסופית, זה כבר יעשה את העבודה (ולא חייבים סלק)![]()
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל-12 מאפים:
אופן ההכנה:1 חממים תנור ל-180 מעלות. 2 קורצים מבצק העלים עיגולים בקטור של כוס שתייה פחות או יותר. 3 מניחים נייר אפייה על גבי תבנית ומתחילים בהרכבת המאפה: מורחים כף דבש, עליו מניחין פרוסת סלק, פרוסת קממבר, מתבלים במעט תימין ומלח ומכסים עם עיגול בצק עלים. חוזרים על הפעולה ומקפידים לרווח בין כל מאפה. ![]() ![]() 4 מכניסים לאפייה של 10-15 דקות או עד שהבצק מזהיב. ![]() 5 הופכים בעדינות את כל המאפים (זה בסדר אם הדבש גלש), מוסיפים עוד פרוסת קממבר ומגישים. *אם לא אוהבים סלק אפשר להחליף בבצל יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! ![]() |