אורז אדום של סבתא דליהסבתא דליה היא עיראקית, והאורז האדום שהיא מכינה הוא כל כך טעים וקל להכנה שלטעמנו מדובר במתכון המושלם |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מגררים את העגבניות בפומפייה. 2 מטגנים את העגבניות ב-4-5 כפות שמן בסיר יחד עם הרסק והתבלינים 3-4 דקות. 3 מוסיפים את האורז ומערבבים. 4 מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים 15 דקות. 5 בזמן שהאורז מתבשל מכינים בצל מטוגן: קוצצים דק את הבצלים ומטגנים במחבת עם 2 כפות שמן עד שהבצל זהוב-שחום. 6 מוסיפים את הבצל לסיר האורז, מערבבים ומבשלים עוד 3-4 דקות. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים אורז אדום של סבתא דליה | צילום: יעל קצב, mako אוכל** מומלץ לאכול עם ירקות חמוצים או עם כף שמנת חמוצה. ** אפשר להוסיף בסוף הבישול גרגירי חומוס או צימוקים. |