סלט פאטוש מושלם בכלום עבודהקבלו מתכון לסלט שאפשר לאכול כמנה עיקרית או כתוספת, ולא משנה מה, אין סיכוי שלא יתחסל. מנה מהממת עם כל מה שטרי וכיפי בסלט ועם תוספת קרנצ'ית
צילום: אמיר מנחם, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קוצצים גס את העגבניות, המלפפונים והבצל. 2 קולים או מטגנים מעט את הפיתה עד שהיא זהובה וקורעים אותה לחתיכות גסות של בערך 3 ס״מ. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון 3 קוצצים גס את הנענע והפטרוזיליה. 4 מערבבים הכל ביחד ומתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל. זורים את הסומאק, מגישים וטורפים. סלט פאטוש | צילום: אמיר מנחם, mako אוכל* פורסם במקור ב-26/04/2021 |