מתכון לשוקיים עוףיש אנשים שמכינים עוף שלם בתנור, יש כאלה שמכינים כרעיים ויש את שמראש צולים רק את הפייבוריט: שוקי עוף, פולקלעך. המרינדה הטעימה הזאת כוללת בסך הכל 4 מרכיבים פשוטים ונגישים - משרים שעתיים וצולים, זה הכל
צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
|
המצרכים :
למרינדה:
לעיטור (לא חובה):
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה. 2 מעסים את השוקיים ברינדה ומניחים להשרייה לשעתיים. 3 מחממים תנור ל-180 מעלות וצולים כ-40 דקות או עד שהשוקיים שחומות וזוהובות. 4 מקשטים בקצת שומשום ובצל ירוק (אם רוצים) ומגישים. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |