1 טוחנים במעבד מזון את האוראו והביסקוויטים לפירורים דקים.
2 בקערה מערבבים יחד את תערובת הפירורים עם הגבינה.
3 יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2.5-3 ס"מ, ונועצים בכל כדור מקל סוכרייה.
4 מקפיאים לכ–20 דקות או מקררים במקרר.
5 מכינים את הציפוי: ממיסים במיקרוגל שוקולד לבן וחמאת קקאו (אם משתמשים בשמן מוסיפים אותו לאחר המסה מלאה של השוקולד). שימו לב שלא לחמם את השוקולד יתר על המידה.
6 מערבבים היטב.
7 טובלים כל טראפל בשוקולד המומס. נותנים לעודפי השוקולד לטפטף, ונועצים את מקל הסוכרייה בקלקר כדי לאפשר התייצבות מוחלטת. אם הטראפלס קרים מאוד, השוקולד יתייצב במהירות.
8 שומרים בקירור.