1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2 מפרידים את הכרובית לפרחים יחסית גדולים.
3 מניחים את הפרחים על תבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה ומזליפים עליהם את שמן הזית.
4 אופים מתחת לגריל העליון כ-25 דקות (אפשר גם חצי שעה), עד שקצוות הכרובית משחימים מעט, ומזלג ננעץ בקלות בכרובית.
5 בזמן שהכרובית בתנור, מערבבים היטב את שאר המרכיבים.
6 מוציאים מהתנור, יוצקים את הרוטב על הכרובית ומגישים.
* דרך נוספת להכין את הכרובית היא לפרוס אותה ל"סטייקים": קוטמים כחצי ס"מ (בלבד) מהחלק התחתון והעצי של הכרובית. פורסים אותה לפרוסות (כולל הגזע) ברוחב של כ-2 ס"מ וממשיכים כרגיל בהוראות ההכנה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!