נמצא המרוויח הגדול משאריות גביעי הגלידה שלכםאולי זה רק אנחנו, אבל כשאנחנו מזמינים גלידה אנחנו תמיד מבקשים גם גביעים, לפחות ככמות הסועדים, שיהיה. ואז נשאלת השאלה מה עושים עם הגביעים שנשארו כשהגלידה עצמה היא כבר זיכרון רחוק. התשובה: כדורי שוקולד! |
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שוברים את גביעי הגלידה לפירורים יחסית קטנים ומעבירים לקערה. 2 ממיסים בפולסים במיקרוגל חמאה ושוקולד חלב ומריר. מוסיפים לקערה. 3 מוסיפים לקערה חלב וסוכר ומערבבים עד איחוד. 4 יוצרים כדורי שוקולד בעזרת כפות הידיים, מצפים בסוכריות צבעוניות וקוקוס וזוללים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים כדורי שוקולד. במקום ביסקוויטים - גביעי גלידה | צילום: יעל קצב, mako אוכל** אפשר לאחסן במקפיא. |