1 מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה.
2 מערבבים בקערה את חזה העוף עם הקורנפלור והסויה. מניחים בצד ל-10 דקות.
3 מלהיטים מחבת ווק עם שמן ומטגנים את חזה העוף עד שמוכן. מוציאים לצלחת.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
4 מכניסים את כל הירקות למחבת, מקפיצים כ-5 דקות ומחזירים את חזה העוף. מוסיפים גם את הפסטה.
פסטה וחזה עוף מוקפצים - המרכיבים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
פסטה וחזה עוף מוקפצים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
5 מערבבים בקערית את מרכיבי הרוטב ויוצקים לווק. מקפיצים עוד 2 דקות ומגישים.