עוגת סולת תפוזיםמתכון מנצח לעוגת סולת תפוזים וקוקוס בציפוי סירופ דבש-לימון בחמש דקות עבודה. היא יוצאת כל כך נימוחה וטעימה שתתקשו להפסיק ליישר אותה. רוצים עוד בונוס משמעותי? היא פרווה
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
לסירופ:
אופן ההכנה:1 טורפים את הביצים, הסוכר, השמן, התפוזים ותמצית הווניל עד לקבלת בועות מעט אווריריות. 2 מוסיפים לקערה את היבשים: קמח, אבקת אפייה, סולת וקוקוס טחון ומערבבים עד לאיחוד. עוגת סולת תפוזים לפני כניסה לתנור | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako3 משמנים תבנית עגולה בקוטר 24/26 ס"מ ויוצקים לתוכה את תערובת העוגה שהכנו. 4 מכניסים לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 25-30 דקות עד שמנענעים טיפה את התבנית והעוגה יציבה ולא רועדת. עוגת סולת תפוזים אחרי חילוץ מהתבנית. יפה שלנו | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako עוגת סולת תפוזים. מבט לבפנים | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako5 בזמן שהעוגה בתנור מכינים את הסירופ: מחממים בסיר מים, סוכר, לימון ודבש, מערבבים במשך כשתי דקות ומצננים. 6 כשהעוגה יוצאת מהתנור, מוזגים מעליה את הסירופ שבינתיים התקרר. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |