צ'יפס שעועית צהובהאנחנו יודעים שאתם מפחדים מירקות קפואים בימים אלה, אבל בואו, השעועיות לא עשו לכם שום דבר רע, ואין שום סיבה להעניש אותן ואת עצמכם ולהימנע מהן. בטח כשמדובר בכזאת מנה מנצחת, קלילה ובריאה, קריספית וטעימה
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות ומשטחים את השעועית (בעודה קפואה) על תבנית מרופדת נייר אפייה. 2 מערבבים בקערה שמן זית, פפריקה, פלפל שחור גרוס, צ'ילי, כמון, מלח וקליפת לימון. 3 שופכים את הרוטב על השעועית, מערבבים היטב ומשטחים שוב לשכבה אחת. 4 צולים בתנור החם כ-40 דקות, עד שהשעועית קריספית (שמרו על סבלנות, זה קורה). יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |