אושפלאו מהירלא לכעוס, אנחנו יודעים שככה לא מכינים אושפלאו קלאסי. בגרסה הזו יש בהרט ואין בשר כבש, ואומנם יש שיראו בכך חילול קודש, אבל אנחנו רואים בזה משהו אחר: ארוחה חמה בשרית וסופר טעימה, שמכינים בכמה דקות![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את קוביות הפרגית ואת עצם המח. מטגנים מכל הצדדים עד הזהבה. ![]() ![]() 2 מוסיפים את הבצל, הגזרים, הצימוקים, גרגירי החומוס והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב. 3 מוסיפים את האורז ומערבבים היטב, שיקבל גם הוא טיגון קצר. 4 מוסיפים את ראש השום ואת המים הרותחים. מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה למינימום. 5 מבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|