תפוחי אדמה קריספיים בתנוראחרי שתכינו פעם אחת תפוחי אדמה קריספיים בתנור בשיטה של ענת אלישע - כנראה תישארו עם השיטה הזאת לנצח. הכל מתחיל בחריצה של תפוחי האדמה שתי וערב, שהופכת אותם לפריכים ממש כמו באגדות![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו. 2 חוצים את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חורצים את החלק הפנימי לאורך ולרוחב. ![]() ![]() 3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול. 4 מורחים על כל שטח התבנית שלושה רבעים מתערובת התבלינים. 5 מסדרים את תפוחי האדמה כך שהקליפה פונה למעלה, ומברישים ביתרת תערובת התיבול. 6 צולים 45 דקות או עד הזהבה עמוקה והתרככות מלאה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|