קציצות קישואים ובולגרית אפויותמתכון לקציצות קישואים אפויות לא נשמע לכם מפתה מספיק? אז חכו רגע עם זה ותראו את התמונות - כמעט אפשר לטעות שהן מטוגנות, ובכל הנוגע לטעם - הן מעולות. קציצות טעימות, מזינות, קלות להכנה ועם ממש מעט שמן
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :ל-16 קציצות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מגררים את הקישואים והבצל בפומפייה על החלק הגס ולאחר מכן סוחטים טוב מנוזלים בעזרת כפות הידיים או מסננת. 3 מוסיפים את הביצים, הבולגרית, הקמח והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4 מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה, משמנים אותו במעט שמן זית ומסדרים עליו את הקציצות. לפני אפייה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako5 מכניסים את התבנית עם הקציצות לתנור ואחרי 20-25 דקות הופכים את הקציצות לצד השני להמשך אפייה של 10 דקות, עד להזהבה. ואחרי אפייה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako* מומלץ להגיש עם צזיקי/יוגורט עם נענע יבשה ושום כתוש. מומלץ להגיש עם יוגורט | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. |