משה בתיבהלמעט עניין בצק העלים, שלפעמים טיפה כבד עלינו, משה בתיבה זה משהו שקשה לנו לעמוד בפניו. בגרסה הזאת, של ענת אלישע, מחליפים בצק עלים בפילאס הנגיש לא פחות, וזהו - עכשיו מדובר בנשנוש המושלם![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחלקים את הבצק לרצועות ברוחב הנקניקיות הרצוי (שלמות או חצויות - אנחנו הלכנו הפעם על חצויות). 2 מגלגלים כל נקניקיה עד אמצע הרצועה, חותכים ומניחים במגש מרופד בנייר אפייה. ממשיכים כך עם כל השאר. 3 מברישים בביצה ומפזרים שומשום. 4 מחממים תנור ל-180 מעלות (חום סטטי) ואופים 30-35 דקות. ![]() ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|