פסטה ברוטב חמאה, שום ולימוןזאת מנת פסטה שמתקתקים ברבע שעה גג, וזוללים כל כך מהר שקשה להאמין שהייתה פה ארוחת צהריים בכלל. בזמן שהפסטה מתבשלת ממיסים חמאה ומוסיפים את כל מה שצריך, קצת מי בישול מהפסטה, את הפסטה עצמה, עוד פרמזן וזהו![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2 מחממים מחבת וממיסים חמאה ושמן זית. 3 מוסיפים למחבת את השום, מטגנים קלות ומוסיפים שמנת מתוקה. מביאים לרתיחה ומוסיפים תבלינים, גרידת לימון , לימון סחוט ומי בישול הפסטה. 4 מערבבים היטב ללא הפסקה במשך 2-3 דקות. 5 מוסיפים פרמזן, מערבבים עוד קצת ומוסיפים את הפסטה. מבשלים כ-2 דקות. 6 מעבירים לצלחת הגשה, מוסיפים פרמזן ועירית קצוצה וזוללים. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|