המצרכים :
לרוטב פיצה:
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ומצננים. 2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומכינים תבנית מרופדת בנייר אפייה. 3 מכינים את רוטב הפיצה: קוצצים את העגבניות ומכניסים עם כל שאר המרכיבים לבלנדר/מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת רוטב אחיד וסמיך. >> רוצים לקבל את כל המתכונים שלנו ישירות למייל? 4 משפדים על כל שיפוד כ-12 יחידות פסטה, יוצקים עליהן כף רוטב, מפזרים גבינה ואם רוצים - גם תוספות. חוזרים על הפעולה לכל השיפודים ומסדרים על גבי נייר האפייה. 5 אופים כ-7 דקות או עז הזהבה ומגישים. ![]() רון יוחננוב הוא מרצה ומנחה סדנאות בתחום הבישול והאפייה ובעל הבלוג "מבשלים ואופים עם רון יוחננוב". לעמוד האינסטגרם של רון יוחננוב, אם אתם עוד לא שם. בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|