1 מחממים שמן בסיר רחב ומוסיפים את קוביות הפרגית. צורבים היטב מכל הצדדים.
2 מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עוד כ-4 דקות.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
פרגיות ואורז בסיר אחד | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
תבשיל פרגיות ואורז | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 מוסיפים את האורז והתבלינים ומטגנים עוד כ-3 דקות.
4 מסננים את התירס ומוסיפים לסיר. מערבבים.
5 מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מכסים את הסיר וכששוב רותח מנמיכים להבה.
6 מבשלים 10 דקות ומערבבים קלות את האורז במזלג. מכסים שוב ומבשלים עוד 10 דקות.
7 מכבים להבה ומחכים 10 דקות נוספות. מגישים לצד סלט רענן.