פסטה אדומהכל אחד חייב מתכון לפסטה שמתקתקים את הרוטב שלה בזמן שהספגטי עוד מתרככים בסיר. הרוטב אדום במיוחד בזכות פפריקה ואפשר לבחור אם ללכת על מתכון פרווה או חלבי - כך או כך, תסיימו עם שפתיים בוהקות בצע אדמדם |
המצרכים :ל 1-2 מנות:
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים במחבת יחסית רחבה חמאה/שמן זית. מוסיפים למחבת תבלינים, רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות. ומערבבים. 2 מוסיפים בזיליקום, שום, מי פסטה ומערבבים. 3 מבשלים את הרוטב כ3-4 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך. מחברים את הפסטה המוכנה והרוטב בתוך המחבת ומערבבים כך שהרוטב עוטף את הפסטה היטב. 4 מגישים על גבינת שמנת (לא חובה) ונהנים מהחיים. לעוד מתכונים מעולים ממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב או בטיקטוק המהמם שלה בתיאבון! |