גומיגם ביתי משני מרכיביםבאמת שלא היינו מתרגשים מיום הארטיק, אלמלא היינו מוצאים את הספק-מתכון ספק-פיצוח הזה, להכנה של ארטיק דמוי גומיגם מספרייט וסוכריות גומי ותו לא. 10 דקות הכנה (כלומר דקה ועוד 9 לבזבוזים) - והמקפיא מלא שמחה
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מוציאים מהספרייט את הגזים (משאירים את הבקבוק עם מכסה פתוח במשך חצי שעה-שעה). יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. גומיגם ביתי | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako2 מוזגים את הספרייט לתבניות הארטיקים עד שלושת רבעי מהגובה, מוסיפים 4-5 סוכריות גומי לכל ארטיק וסוגרים. 3 מקפיאים 4 שעות לפחות. |