אורז מוקפץ עם בשר טחון10 דקות? רציני רק 10 דקות? התשובה היא כן, אם יש לכם סיר אורז לבן מבושל - הדרך למנה האסייתית הפשוט מטריפה הזאת היא קצרה מאין כמוה. ומי כמונו יודעים - אתם רוצים ללכת בה. אין אורז מוכן? תוסיפו 20 דקות![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 קוצצים את השעועית הירוקה למקטעים ברוחב כסנטימטר. 2 מלהיטים היטב מחבת ווק ומוסיפים את שמן הזית והשעועית הקצוצה. ![]() ![]() 3 מטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב. 4 מוציאים את השעועית לצלחת בעזרת כף מחוררת. 5 מוסיפים לווק את הבשר הטחון, מפוררים ומטגנים עד שינוי צבע. 6 מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והצ׳ילי, מערבבים ומוסיפים את מרכיבי התיבול. 7 לאחר כדקה מוסיפים את השעועית והאורז המוכן, מערבבים היטב במשך 2 דקות ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|