1 קוצצים את השעועית הירוקה למקטעים ברוחב כסנטימטר.
2 מלהיטים היטב מחבת ווק ומוסיפים את שמן הזית והשעועית הקצוצה.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
מחבת טעימה ב-10 דקות | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
אורז סיני עם בשר טחון | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 מטגנים כ-10 דקות תוך כדי ערבוב.
4 מוציאים את השעועית לצלחת בעזרת כף מחוררת.
5 מוסיפים לווק את הבשר הטחון, מפוררים ומטגנים עד שינוי צבע.
6 מוסיפים את הג'ינג'ר, השום והצ׳ילי, מערבבים ומוסיפים את מרכיבי התיבול.
7 לאחר כדקה מוסיפים את השעועית והאורז המוכן, מערבבים היטב במשך 2 דקות ומגישים.