סלמון בסגנון אסייתי שמתקתקים בעשר דקותאם עדיין לא נסגרתם על דג לשבת, הנה סגרנו לכם את הפינה. כבר נסגרתם? אנחנו בכל זאת מזמינים אתכם לשקול ברצינות את הסלמון האלוהי הזה, שהוא לא רק טעים ברמות אחרות אלא גם דורש 10 דקות עבודה בלבד![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (2 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-200 מעלות (חום סטטי עליון-תחתון). 2 מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב. 3 מסדרים את נתחי הסלמון בתבנית מרופדת בנייר אפייה, יוצקים את הרוטב ומעסים את הדג היטב. 5 צולים כ-25 דקות. 6 מפזרים שומשום שחור קלוי (שחור או לבן) ומעט בצל ירוק קצוץ, ומגישים. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|