לביבות פירה ממולאותמכינים קציצות של פירה, מטמינים בכל אחת פרוסת מוצרלה נאה ושולחים לטיגון קצר בחמאה. התוצאה היא עונג שאנחנו מוכנים לפגוש מעתה בכל יום לשאריות חיינו
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכינים פירה: מבשלים את תפוחי האדמה בסיר עם מים מומלחים כ-20 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים ומועכים את תפוחי האדמה לקבלת פירה. 2 מוסיפים לפירה את החמאה, המלח, הקמח והקורנפלור ומערבבים בכף עד לקבלת בצק עדין. 3 קורצים חתיכה מהבצק ומשטחים אותה על כף היד. מניחים במרכזה פרוסה של מוצרלה וסוגרים כך שהגבינה תהיה מכוסה לחלוטין. 4 ממיסים במחבת כף חמאה ומטגנים את לביבות הפירה כ-2 דקות מכל צד. 5 מגישים חם. הטיגון | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako מוכן | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, makoיעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |