מרק שורבהאחד המתכונים הכי חורפיים, טעימים, מנחמים ומרגשים שיש, והכל עם מינימום של מרכיבים ו-5 דקות של עבודה בלחץ. קחו את המילה שלנו, היום זה בדיוק יום לשורבה (וגם אתמול. ומחר) |
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1 מטגנים את התבלינים, הרסק והשום בסיר. 2 מוסיפים את הפסטה (לא מבושלת) ומערבבים. מוסיפים מים, פלפל חריף, מיץ וקליפת לימון וסלרי. מביאים לרתיחה ומכסים. 3 מנמיכים את הלהבה ומבשלים את השורבה 20 דקות. חשוב לערבב מדי פעם כדי שהפסטה לא תידבק לתחתית. אם חסרים נוזלים מוסיפים עוד כוס של מים, בלי לפחד. 4 אוכלים מיד (עם חצי לימון בצד), לפני שהפסטה סופגת המון נוזלים. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים מרק שורבה | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |