המצרכים :לבצק:
למלית:
לציפוי:
אופן ההכנה:1 הבצק: מערבבים בקערה את הקמח, השמרים והסוכר. יוצרים גומה ושופכים לתוכה את המים, החמאה והמלח. לשים היטב לקבלת בצק אחיד. מעבירים לקערה משומנת ועוטפים בניילון. מניחים בצד להתפחה של 40 דקות. 2 המלית: במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל, מוסיפים את התבלינים והפטריות ומטגנים עד שאין נוזלים. מניחים בצד לצינון. 3 לאחר שהבצק תפח מרדדים אותו על משטח מקומח לעלה. משטחים עליו את מלית הפטריות ומגלגלים לנקניק ארוך. את הנקניק מגלגלים לשבלול ומניחים להתפחה נוספת של 20 דקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. 4 מצפים בביצה טרופה ושומשום. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 30-40 דקות, עד להשחמה. לבלוג של אינס ואפיק - תיק אוכל |