שורבהקראו לה פסטה, קראו לה מרק, קראו לה איך שרק תרצו העיקר שתכינו את המנה הזאת לארוחת צהריים - כי ביום קר אין מנחם מתבשיל טריפוליטאי מהביל וכן, גם חריף. קבלו את השורבה![]()
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים :3-4 מנות:
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את השום. מטגנים קלות ומוסיפים את הפלפל החריף, התבלינים, הלימון ורסק העגבניות. 2 מערבבים היטב, מכסים ומבשלים על הלהבה הכי נמוכה כרבע שעה. 3 מוסיפים ליטר מים ומביאים לרתיחה. 4 מוסיפים את הפסטה ומבשלים 10-12 דקות. 5 מוזגים לצלחת, ואם רוצים סוחטים עוד קצת לימון טרי. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|