1 מחממים שמן במחבת ומוסיפים את הפטריות הפרוסות. מטגנים עד הזהבה עמוקה.
2 מוסיפים את פרוסות הבצל וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כ-10 דקות.
3 מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים היטב.
4 יוצרים גומחה במרכז המחבת, מוסיפים את הקמח והמים הרותחים ומיד מערבבים. מנמיכים להבה ומבשלים עוד כ-2 דקות.
5 מפזרים עירית או בצל ירוק קצוץ ומגישים מעל חומוס או כסלט פטריות חם.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
סלט פטריות חם של ענת אלישע | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
ומבפנים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!