1 מחממים שמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-5 דקות.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
מרק עדשים - המרכיבים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
מרק עדשים | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
2 מוסיפים את קוביות חזה העוף. מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהעוף משנה צבע, ומוסיפים את שאר הירקות והתבלינים.
3 מערבבים היטב ומוסיפים את העדשים יחד עם 2 וחצי ליטר מים. מביאים לרתיחה.
4 מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-50 דקות.