אורז פרסי ירוקתראו מה זה, מתברר שה-תוספת לפסח לוקחת רק 10 דקות עבודה. אורז מפוצץ בירוקים - מלא עשבי תיבול וגם קצת אפונה וקצת פול ירוק - שהופך את השולחן ליפה יותר ואת הארוחה להרבה יותר טעימה![]()
צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchen
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 יוצקים את השמן לסיר רחב ומוסיפים את האורז. מטגנים תוך כדי ערבוב 7-8 דקות. 2 מוסיפים את האפונה, הפול והירק. משאירים 2 כפות של ירק קצוץ בצד. ![]() למתכון המלא בבלוג של ענת אלישע 3 מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר. 5 מבשלים כ-20 דקות ומכבים את האש. 6 מוסיפים לסיר את הירק הקצוץ ששמרנו בצד, מפזרים בעזרת מזלג ומכסים את הסיר לעוד 10 דקות. 7 אחרי שהאורז מצטנן מערבבים את הירק פנימה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|