המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 יוצקים את השמן לסיר רחב ומוסיפים את האורז. מטגנים תוך כדי ערבוב 7-8 דקות. 2 מוסיפים את האפונה, הפול והירק. משאירים 2 כפות של ירק קצוץ בצד. אורז ירוק | צילום: ענת אלישע, Anat Elisha Kitchenלמתכון המלא בבלוג של ענת אלישע 3 מוסיפים תבלינים ומערבבים היטב. 4 מוסיפים מים רותחים, מערבבים, מנמיכים להבה ומכסים את הסיר. 5 מבשלים כ-20 דקות ומכבים את האש. 6 מוסיפים לסיר את הירק הקצוץ ששמרנו בצד, מפזרים בעזרת מזלג ומכסים את הסיר לעוד 10 דקות. 7 אחרי שהאורז מצטנן מערבבים את הירק פנימה. |