פטה פריכה מטוגנתמתכון לריבועי פטה מטוגנת ופריכה - מבחוץ קראנצ'יות כיפית, מבפנים פטה נימוחה ורכה - שדרוג מטורף קל וזריז שיקפיץ כל סלט לגבהים חדשים, יסגור פינה של תוספת מגניבה או ישמש כנשנוש ממכר בין ארוחות
צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako
|
המצרכים :
להגשה:
אופן ההכנה:1 פורסים את גבינת הפטה לעובי של סנטימטר. פטה פריכה - עובי פרוסה כזה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako2 טורפים בקערה ביצה ומוסיפים אליה פלפל שחור וצ'ילי גרוסים. בקערה נפרדת שמים את הקמח. 3 טובלים את פרוסות הגבינה בביצה ולאחר מכן בקמח. פטה פריכה מוכנה ומזומנה | צילום: יעל קצב, אוכל טוב, mako4 מטגנים את הפרוסות המצופות בשמן ניטרלי כשתי דקות מכל צד. 5 מעבירים את הפרוסות המטוגנות לצלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים לצד פלחי לימון, סוחטים וזללים. יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים. בתיאבון! |