המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 פותחים יריעת בצק עלים וחותכים לרצועות ברוחב 5 ס"מ. כל רצועה חותכים באמצע, כך שמתקבלים שני מלבנים. 2 חוצים את העגבניות, ואם יש חשק מוציאים את הגרעינים (לא חייבים). 3 מפזרים על הבצק גבינת מוצרלה ופרמזן, מסדרים את העגבניות ומפזרים מלמעלה אורגנו וטימין. 4 שולחים לתנור בחום של 180 מעלות לכ-12 דקות, עד שהבצק מוכן והגבינה מבעבעת. בקרו בבלוג של שרית - מיס פטל >> בשבוע שעבר הכנו פשטידת פסטה לילדים |