המצרכים :ל-30 עוגיות:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-165 מעלות. 2 מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר, טחינה, קמח ואבקת אפייה עד לקבלת בצק דביק ואחיד (אם אין מיקסר – מערבבים בכף עץ). 3 מחלקים את הבצק ל-30 כדורים בערך בגודל כדור פינג פונג, מגלגלים ומסדרים במרווחים שווים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מועכים מעט עם כף היד. 4 אופים את העוגיות כ-15 דקות, עד שהן נסדקות מלמעלה. מוציאים ומצננים כ-20 דקות. 5 מפדרים באבקת סוכר, מניחים להתייצבות עד צינון מלא ואוכלים. עוגיות טחינה | צילום: עדי קלינגהופר, mako אוכל לבלוג של עדי - עדיקוש ** העוגיות יישמרו בקופסה אטומה בטמפרטורת החדר כ-5 ימים. |