קרפצ'יו תפוח אדמהאנחנו אוהבים תפוח אדמה בכל מצב ובכל צורה, אז שמחנו לגלות עוד דרך להנות ממנו: פרוסות קרפצ'יו דקיקות עם שמן זית, שמנת חמוצה ועוד פינוקים![]()
צילום: צילום מסך, המרכיב העיקרי
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 אופים את תפוחי האדמה כשהם עטופים בנייר כסף, כשעה ורבע. ![]() 2 מסירים את נייר הכסף וחוצים כל תפוד לשניים. מניחים את תפוחי האדמה בצלחת הגשה, כשהקליפה כלפי מטה. 3 מניחים נייר אפייה על תפוחי האדמה ומועכים אותם בידיים עד שהם נעשים דקים ושטוחים. 4 מסירים את נייר האפייה ויוצקים שמן זית בנדיבות. מפזרים מלח ופלפל ומקשטים בעלי בזיליקום טריים, שמנת חמוצה וגבינה מגוררת.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|