כרוב סגול צלויבמתכון הזה, של רותי רוסו, יש רק מרכיב אחד (אם לא סופרים את המלח והשמן), והיופי זה שהוא לא צריך יותר מזה. מה שהוא כן צריך זה 4 שעות בתנור, אבל בשביל זה אלוהים ברא את סופי השבוע
רותי רוסו
| מבשלים עם קשת - רותי רוסו
| פורסם 04/10/18 09:44
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום הכי גבוה. 2 מניחים את הכרוב על בסיסו וחורצים בו כוכב בסכין גדולה וחדה, כמעט עד הגזע. זולפים באיטיות שמן זית כך שיחלחל פנימה. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים תוספות, אם רוצים. 3 מהדקים את כל צלעות הכרוב יחד ואורזים ביריעה גדולה של נייר אפייה. עוטפים בשתי שכבות של נייר אלומיניום ושולחים לתנור ל-4 שעות. מגישים לוהט.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |