1 חותכים את תפוחי האדמה המבושלים לקוביות בינוניות (אין צורך לקלף).
2 מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ועוד לפני שהוא חם מוסיפים את השום, הצ'ילי וזרעי הכוסברה. מטגנים על להבה נמוכה כ-2 דקות ומוסיפים את הכורכום.
3 מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת ומגבירים את הלהבה. מערבבים בעדינות עד שכל תפוחי האדמה מצופים בשמן המתובל.
4 מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והפלפל.
5 מוסיפים מחצית מהעלים הקצוצים ומערבבים שוב.
6 מוסיפים את החמאה וממשיכים להקפיץ עד שהיא נמסה.
7 מגררים מעט קליפת לימון ומפזרים את שאר עשבי התיבול.
8 מגישים בזהירות בתוך המחבת.
לצפייה בפרק השלם
התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.
קוקטייל בלי קשית | צילום:
Fotosr52, shutterstock