1 מערבבים את מרכיבי הקבב היטב ומניחים לתערובת לעמוד (אם רוצים לקצר תהליכים קוצצים את הבצל, השום והפטרוזיליה במעבד המזון).
2 פורסים את תפוחי האדמה לעובי 2 ס"מ ומטגנים משני הצדדים בכמות יפה של שמן. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
3 מלהיטים מחבת גריל. מכינים קבבים מתערובת הבשר וצולים אותם מכל הצדדים, כ-7 דקות בסך הכל (הם לא צריכים להיות מוכנים עד הסוף).
4 מסדרים על תבנית שטוחה או סוטאז' נמוך במיוחד את פרוסות תפוחי האדמה והקבבים, כמעין רעפים.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות, חום עליון.
6 יוצקים טחינה על הקבבים ומכניסים את התבנית לתנור החם ל-8 דקות.
7 מפזרים פטרוזיליה קצוצה וצנוברים קלויים, ומגישים.
לצפייה בפרק השלם
התוכנית "ארוחה ביום" עם רותי רוסו משודרת בימי שני ב-10:30 בקשת 12.