
פרפה נוטלה של לירן שטראובר וטל טלמוןזה הקינוח שהגישו השניים למשתתפי "המטבח המנצח VIP", ולפי הציונים הגבוהים שקיבלו - גם מהמשתתפים וגם מהשופטים - הוא כנראה טעים בקטע אחרלירן שטראובר וטל טלמון|המטבח המנצח VIP| פורסם21/11/2210:23 ![]() וידאו AVI: המטבח המנצח VIP, קשת 12 |
המצרכים :לפרפה:
לשטרויזל:
לגנאש:
אופן ההכנה:1מתחילים עם השטרויזל: טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון בפולסים קצרים עד שמתקבלת תערובת פירורית. מעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה ושומרים במקפיא עד השימוש. 2מחממים תנור ל-175 מעלות ואופים את הבסיס כ-15 דקות, עד להזהבה קלה. מצננים ומפוררים. 3מכינים פרפה: מקציפים את השמנת המתוקה וקוצצים את הפקאנים המסוכרים במעבד מזון. 4מקפלים את הנוטלה לתוך הקצפת, מוסיפים את הפקאנים ומעבירים לתבנית מאפינס מסיליקון (8-12 מנות). שומרים במקרר. 5מכינים גנאש: בסיר קטן מביאים לסף רתיחה את השמנת המתוקה. את השוקולד שמים בקערה. שופכים את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים בעזרת מטרפה עד לקבלת מרקם חלק. 6מגישים את הפרפה עם פירורי שטרויזל וגנאש. המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |