המרנג:
1 מחממים תנור ל-110 מעלות צלזיוס, טורבו.
2 מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלבונים, ולאט לאט מוסיפים את הסוכר. מקציפים עד לקבלת קצף יציב.
3 ממיסים את הקורנפלור בחצי כפית מים או חומץ, מוסיפים לקצף ומערבבים.
4 מורחים את הקצף בעובי 2 וחצי ס"מ על נייר פרגמנט בתבנית מלבנית, ואופים 55 דקות. משאירים את המרנג בתנור כבוי לעוד 30 דקות לפחות.
הבצק הפריך:
1 מעבדים במעבד מזון קמח, אבקת סוכר, קוביות חמאה, שמנת מתוקה, מלח וחלמון טרוף עד לקבלת גוש בצק. יוצרים כדור ועוטפים בניילון נצמד. מכניסים למקרר לחצי שעה.
2 מרדדים את הבצק בין שני ניירות פרגמנט. מורידים את הנייר העליון ואופים ב-180 מעלות 20 דקות.
קארד לימון:
1 מערבבים את הקורנפלור עם 2 כפות מים עד שנמס.
2 מחממים בסיר קטן על אש בינונית את הקליפה המגוררת, מיץ הלימון, החלמונים, הסוכר והקורנפלור. מערבבים עד שמבעבע והטקסטורה מתעבה.
3 מכבים את האש וזורקים פנימה את החמאה. מערבבים.
4 מעבירים דרך מסננת לקבלת קארד לימון קטיפתי.
הקצפת:
1 מקציפים את המרכיבים במיקסר לקבלת קצפת יציבה ורכה.
רוטב פירות היער:
1 מועכים את פירות היער בקערה עם סוכר, מיץ לימון, קליפות לימון ונענע קצוצה.
הרכבת המנה:
1 מניחים בקערה ריבוע בצק פריך ועליו כמה כפות גדושות של קצפת.
2 מוסיפים קארד לימון ומעליו מרנג שבור. מסיימים בשתי כפות של רוטב פירות יער.