1 מכינים מרק עוף: שמים את כל המרכיבים בסיר גדול ומכסים במים. מבשלים שעה על אש גדולה, מנמכים את האש ומבשלים עוד שעה. מדי פעם מסירים את הקצף שמצטבר למעלה.
2 השמאלץ: חותכים דק את העור של העוף ומטגנים עד שהחתיכות נהיות קריספיות. השומן שניגר מהן הוא השמאלץ.
3 קרם שיטאקי: מטגנים את הפטריות הטריות בשמן זית. מוסיפים את תפוחי האדמה והפטריות היבשות ומכסים במים. מבשלים עד שתפוחי האדמה מתרככים, מוסיפים מלח ופלפל וטוחנים בבלנדר מוט.
4 מבשלים את תפוחי האדמה הקטנים במרק העוף כ-20 דקות, רק עד שהם מתרככים. לפני ההגשה מטגנים אותם בשמאלץ עם פטריות השימג'י.
5 הקרעפלך: מערבבים במיקסר עם וו לישה קמח, ביצה, מים, שמן ומלח. מעבירים למקרר לחצי שעה.
6 בינתיים מכינים מילוי לקרעפלך: מטגנים בצל במחבת עד להזהבה, מוסיפים עוף טחון ומתבלים בשמיר, מלח ופלפל. בסוף מוסיפים קליפת לימון. מוסיפים 4-5 כפות מקרם השיטאקי ומערבבים.
7 מרדדים את בצק הקרעפלך במכונת פסטה, וקורצים עיגולים. ממלאים במלית וסוגרים היטב.
מבשלים את הקרעפלך כשתי דקות במים רותחים מומלחים או במרק. מעבירים לטיגון בשמאלץ.
8 צילחות: מורחים קרם שיטאקי בתחתית כל הצלחת. מניחים קרעפלך וכמה תפוחי אדמה ופטריות שימאג'י ומפזרים מהעור המטוגן (הגריוואלך), קצת בצל מטוגן, עלי שמיר, עלי פטרוזיליה ועלי סלרי.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.