1 הפולנטה: מרתיחים בסיר את החלב עם עשבי התיבול והשום ומוסיפים את קמח התירס, אגוז המוסקט, הגבינה, מעט מלח וסוכר בהדרגה ותוך ערבוב עד להסמכה של התערובת.
2 שופכים את התערובת לתבנית מלבנית ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
3 חותכים לצורה הרצויה, מצפים בקמח תירס ומטגנים בשמן עמוק עד הזהבה.
4 חותכים את הפטריות, הבצל, עשבי התיבול, השום, הבקצ'וי והערמונים לחתיכות גסות מקפיצים במחבת עם חמאה מומסת.
5 מוסיפים את הוויסקי ומבעירים (פלמבה). מתבלים בפלפל ומלח ומצמצמים את הרוטב למרקם הרצוי.
6 מסדרים בצלחת את תערובת הפטריות ומסדרים מעל את חתיכות הפולנטה המטוגנת.
המתכונים מובאים כאן כפי שסופקו לנו על ידי המתמודדים.