1 מחממים את השמן בסיר, ומטגנים את השוקיים עד להזהבה. מוציאים מהסיר. 2. חותכים את השומר לרוחב לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מניחים בסיר ומערבבים עם השמן. השומן של העוף נותן טעם נפלא, ולא צריך תבלינים. 3. חותכים את גבעולי סלרי לחתיכות של 2 ס"מ, ומוסיפים לסיר. אפשר ורצוי להוסיף גם חלק מהעלים. 4. ממלאים מים עד גובה הירקות, ומניחים את השוקיים. 5. מוסיפים את קוביות הלימון, מלח, פלפל ועוד מעט מים - כך שיגיעו לאמצע הגובה של העוף. 6. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות מתרככים.