המצרכים (2 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון את שלושת סוגי הדגים עם הבצל, הכוסברה והשום. 2 מעבירים את התערובת לקערה ומוסיפים ביצה, מלח, פלפל וצ'ילי אדום. מערבבים היטב ויוצרים מהתערובת קבבים. 3 מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים את הקבבים עד להזהבה. 4 מכינים את הרוטב: שמים בסיר את שמן הזית עם העגבניות והשום ומבשלים כחצי שעה. מוסיפים מלח, פלפל ופלפל שאטה ומערבבים. 5 מגישים את הקבב ומוזגים את הרוטב מעליו. המתכונים מובאים כפי שנשלחו על ידי המתמודדים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |