1 מכינים את איולי הצ'ילי: פורסים את שיני השום, שורש הג'ינג'ר ופלפל הצ'ילי האדום ושמים במחבת קרה. מוסיפים את שני סוגי השמן ומבשלים על אש נמוכה כרבע שעה עד לקבלת שמן עם טעמים דומיננטים. מניחים בצד לקירור.
2 כשהשמן קר מסננים אותו ובעזרת בלנדר מוט "מחברים" אותו עם המיונז. נמנעים מעיבוד יתר שיגרום לפירוק המיונז. שומרים במקרר עד השימוש.
3 קוצצים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים בשמן זית לכמה דקות. קוצצים את הפלפל הירוק החריף ומטגנים עוד דקה. מוסיפים את רוטב הצדפות ואת רוטב הסויה. ניתן להמתיק במעט סוכר ולאזן את מליחות הרטבים. מבשלים עד קבלת מרקם סמיך ומורידים מהאש. ניתן להוסיף מעט מים אם הרוטב סמיך מדי.
4 פורסים את נתח האנטריקוט לסטייקים של 250 גרם. מתבלים במלח ופלפל משני הצדדים.
5 מחממים כף שמן במחבת פסים וכשהוא חם צורבים את נתחי הבשר כך שהנתחים יקבלו צריבה טובה מבחוץ אך ישארו במידת מדיום רייר מבפנים. מורידים מהמחבת ומניחים בצד כ-5 דקות למנוחה.
6 פורסים את הנתחים לפרוסות דקות.
7 מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים אליה את הרוטב הסמיך שהכנו. כשהרוטב חם מאוד מכניסים אליו את הנתחי הבשר ומקפיצים דקה או שתיים עד שהם מוכנים. נזהרים לא לייבש את פרוסות האנטריקוט.
8 מרכיבים את המנה: מורחים בפיתה את איולי הצ'ילי ומסדרים מעליו את פרוסות האנטריקוט. מוסיפים כוסברה קצוצה וצנוניות פרוסות דק. מזלפים עוד מאיולי הצ'ילי ומגישים מיד.