1 מכינים את הדג: מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 חותכים את הלמון גראס לרצועות ודופקים עליהן מעט כדי להוציא מהן את הטעם. מכניסים את רצועות הלמון גראס לבטן הדג יחד עם כוכבי האניס. מורחים אותו במעט שמן זית, מלח ופלפל ואופים בתנור כ-12 דקות. באמצע האפייה הופכים אותו צד.
3 בינתיים מכינים את הסלט: חותכים את המנגו ועגבניות השרי לקוביות, קוצצים את הכוסברה והצ'ילי ומערבבים. מתבלים במעט מלח ופלפל.
4 מכינים את הרוטב: טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הרוטב לקבלת רוטב אחיד. אם סמיך מדי, מוסיפים מעט מנגו.
5 מוציאים את הדג מהתנור, מחממים מחבת עם מעט שמן ומטגנים את הדג כ-4 דקות.
6 מגישים את הדג לצד הסלט עם הרוטב בצד לטבילה.