1 קוצצים את שומן הכבש דק מאוד. מוסיפים את חזה העוף וממשיכים לקצוץ יחד. מוסיפים גם פטרוזיליה, עלי נענע ובצל יבש קצוץ, ממשיכים לקצוץ לעיסה אחת גדולה.
2 מתבלים את העיסה בתבלין ראס אל חנות, הל טחון, פלפל שחור ומלח, ומניחים בצד למנוחה.
3 משמנים את הידיים ויוצרים קציצות מאורכות – שמורכבות מסביב למקל הקינמון. צולים את הקציצות על גריל או מחבת פסים.
4 הפתיתים: מבשלים את הפתיתים במים כמו שמבשלים פסטה. כשהם מוכנים מסננים אותם מהמים ומערבבים אותם עם שמן זית. לאחר שהפתיתים מתקררים, מוסיפים להם עשבי תיבול: עלי נענע, פטרוזיליה, בצל ירוק, ומתבלים במלח, פלפל שחור, סומאק, לימון ושמן זית. מערבבים היטב.
5 קולים את השקדים על מחבת יבשה. מצננים ומוסיפים לסלט.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!