1 לטגן את הבצל למראה זהוב, להוסיף את העגבניות ולבשל על אש גבוהה 10 דקות.
2 להוסיף את המים (ללא הפטרוזיליה), העשבים והאורז לבשל 20 דקות נוספות.
3 מערבבים קמחים, מלח ושמן ומוסיפים בהדרגה את המים. לשים לבצק אחיד ומניחים ל-10 דקות.
4 שמן מתובל: כותשים פלפל שחור במכתש ועלי עם תימין. מוסיפים מלח, שמן זית ומיץ לימון ומערבבים.
5 מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ, חותכים לרצועות ומגלגלים עם הידיים למעין נחש ארוך. מורחים בשמן מתובל ואופים ב-200 מעלות 20 דקות. לאחר הוצאת הגריסיני מהתנור מורחים שוב בשמן מתובל.
מתכוני התכנית מאסטר שף מובאים כאן כפי שסופקו על ידי המתמודדים.